Om sidan

redskapsbodar-i-traVåren är kanske den allra bästa årstiden för oss alla som har trädgård, det ska pysslas och det ska förberedas inför sommaren så allt står klart till att njutas. Det är väldigt många saker som behöver fixas, bland annat är det alla redskap för plantering som krattor,spadar med mera. Sen kanske det även finns prylar som klipper t.ex. gräset eller buskar/grenar och alla dessa moment kräver sina egna verktyg vilket tar ganska mycket plats.

Plats/utrymme är en sådan sak som man aldrig har för mycket av men det finns några enklare botemedel på dessa problem och detta är så klart redskapsbodar eller förråd som det ibland kallas. Redskapsboden har inte någon uppvärmning utan är det enklaste alternativet för att förvara sina trädgårdsprylar på billigaste möjliga sätt.

Effektiv förvaring

Det behövs ingen uppvärmning för att förvara krattor och andra enklare saker, det är bara onödig kostnad då det går minst lika bra med en enklare redskapsbod. Många använder förrådet för att förvara dessa saker som är uppvärmda men det är extremt onödig plats som tas upp som skulle kunna vara till något viktigare. Redskapsboden håller allt väder borta så inget kommer rosta eller förstöras.

Större redskapsbodar fungerar även perfekt för att förvara enklare transportfordon som t.ex. cykeln eller dylikt så länge det inte är cyklar av dyrare magnitud då redskapsbodar inte är lika säkra emot tjuven.

Många envisas om att försöka tränga in exakt allt i förrådet, speciellt under vintern och det är ren galenskap när det finns billiga redskapsbodar att köpa som är enkla att bygga ihop. De är också väldigt billiga med tanke på hur mycket extra förvaringsyta man får tillgång till. Du behöver inte ha en stor redskapsbod heller och har du dåligt med utrymme i trädgården finns det flera modeller som ligger intill husväggen som tar minimalt med plats men som ändå rymmer en hel del trädgårdsverktyg.

Länktips

Läs mer om våra länktips